ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βύρωνας: «Ήταν μία άτυχη στιγμή» λέει ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κατηγορείται ότι σκοτώνει γάτες

«Με γάτες είχα 2-3 περιστατικά όπως και αυτό»

Βύρωνας: «Ήταν μία άτυχη στιγμή» λέει ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κατηγορείται ότι σκοτώνει γάτες

Βροχή καταγγελιών και αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας άνδρας στον Βύρωνα, βγάζει βόλτα τον σκύλο του ράτσας πιτμπουλ και τον ενθαρρύνει να σκοτώνει γάτες!

Στην εκπομπή LiveNews μίλησε ο άνθρωπος που πολλοί κατηγορούν για τις συγκεκριμένες επιθέσεις και μάλιστα, έχουν αναρτήσει και φωτογραφία του στο διαδίκτυο.

«Για πάμε να δούμε λίγο τον σκύλο τον εκτελεστή Μάρλεϊ. Τι λένε για εσένα αντράκο μου; Που είσαι τόσο κούκλος και όμορφος και χαμογελάς κιόλας;».

«Να βρούμε αυτόν που το κάνει όλοι μαζί

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι επ’ ουδενί δεν έχει προβεί σε θανατώσεις γατιών χρησιμοποιώντας τον σκύλο του σαν φονικό όπλο. «Είπαν ότι βάζω τον σκύλο μου και σκοτώνει τις γάτες και χαίρομαι με αυτό, ότι τις κρεμάω στα δέντρα. Είναι άδικο να την πληρώσω εγώ, να βρούμε αυτόν που το κάνει όλοι μαζί».

Για τις καταγγελίες που αναφέρουν ότι ο 27χρονος την περασμένη εβδομάδα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στο πάρκο της Ανάληψης και μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και περαστικών, ο σκύλος του κατακρεούργησε μία αδέσποτη γάτα, ο ίδιος απαντάει:

«Μου πετάχτηκε μία γάτα εκεί που ήταν οι θάμνοι στο πάρκο και αυτή η κυρία που δέχτηκε επίθεση και λέει ότι είναι δική της η γάτα με έβγαλε φωτογραφία, την ανέβασε στο facebook και από εκεί ξεκίνησε όλο. 

Με γάτες είχα 2-3 περιστατικά όπως και αυτό. Όπως όλοι μας που έχουμε μεγάλα σκυλιά έχουμε τέτοια περιστατικά», είπε στο LiveNews.

«Όταν ξεκίνησα και πήγαινα τον σκύλο μου βόλτα στο πάρκο Καισαριανής στο σκοπευτήριο ένα βράδυ ήταν αργά που είχα τελειώσει από τη δουλειά, είχε μυριστεί ο σκύλος μου και έπεσε κάτω και τριβόταν.

Με πήρε μία άσχημη μυρωδιά και κατάλαβα ότι ήταν κάτι ψόφιο και ανάβω τον φακό και βλέπω μία λιωμένη γάτα. Τραβάω τον σκύλο μου, συνεχίζω την βόλτα μου και βρίσκω και άλλη γάτα ψόφια».

Στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα και Καισαριανής έχουν γίνει καταγγελίες αλλά και μία μήνυση κατά αγνώστου από γυναίκα που είδε από το μπαλκόνι της το πιτ μπουλ να τρώει την γάτα της μπροστά στα μάτια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.