ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Χαϊδάρι: «Λαβράκι» σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών

Πρόκειται για 39χρονο Αλβανό

Χαϊδάρι: «Λαβράκι» σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών

«Λαβράκι» έπιασαν οι αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο στο Χαϊδάρι, καθώς εντόπισαν έναν σκληρό ποινικό.

Πρόκειται για 39χρονο Αλβανό που κατηγορείται για μία δολοφονία και μία απόπειρα δολοφονίας.

Όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με έναν ομοεθνή του, ανακάλυψαν στο πορτ-μπαγκάζ και κάτω από την ταπετσαρία δυο καλάσνικοφ, ενώ σε ειδική θήκη πίσω από το ραδιόφωνο του οχήματος, δύο γεμιστήρες με περίπου 90 σφαίρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το ερευνητικό υλικό που είχαν τα στελέχη της Ασφάλειας προέκυψε ότι ο 39χρονος είναι ο δράστης δολοφονίας ενός άνδρα Ρομά, το μεσημέρι της 31ης Ιουλίου στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και της απόπειρας δολοφονίας ενός αλλοδαπού στον Άγιο Παύλο, στο Μεταξουργείο, στις 15 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.