ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαλάνδρι: Ελεύθερος αφέθηκε ο 19χρονος οδηγός μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Αρνήθηκε στην απολογία του την κατηγορία

Χαλάνδρι: Ελεύθερος αφέθηκε ο 19χρονος οδηγός μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ελεύθερος μετά την απολογία του αφέθηκε ο 19χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται ότι έκανε κόντρες με τον 18χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης οδήγησης και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ο ίδιος αρνήθηκε στην απολογία του την κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος υποστήριξε πως εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο, έφυγε μπροστά και από πίσω ακολουθούσε ο 18χρονος όταν συνέβη το τροχαίο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28/6). Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος, ο οποίος όπως έγινε αργότερα γνωστό δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 18χρονο, αλλά έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.