ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Χαλάνδρι: Συνελήφθη 29χρονος που διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο – Αναζητείται η 21χρονη συνεργός του

Είχε όπλο, ματσέτα και μαχαίρι

Χαλάνδρι: Συνελήφθη 29χρονος που διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο – Αναζητείται η 21χρονη συνεργός του

Χειροπέδες πέρασαν σε 29χρονο ημεδαπό το απόγευμα της Παρασκευής στο Χαλάνδρι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς φέρεται να διακινούσε ναρκωτικές ουσίες έξω από σχολείο της περιοχής.

Ο 29χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ επιπλέον έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται μία 21χρονη αλλοδαπή.

Αξιοποιώντας πληροφορίες για διακίνηση ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβη σε εξωτερικό χώρο σχολικού συγκροτήματος, σε πάρκο και κάδους απορριμμάτων κοντά στην κατοικία του στο Χαλάνδρι, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 16/12 στην περιοχή και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομικής υπηρεσίας, κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα τέλη Νοεμβρίου ο 29χρονος προέβη σε 34 αγοραπωλησίες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 1.748 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης διαμοιρασμένη σε πλήθος νάιλον συσκευασίες, 10,15 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, 100 πλαστικά σακουλάκια, επτά τρίφτες, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα πιστόλι, 114 φυσίγγια, μία ματσέτα μήκους 60 εκατοστών, ένα μαχαίρι, σπρέι πιπεριού, καταγραφικό μηχάνημα, καπνογόνο και 17 δυναμιτάκια. ΦΩΤΟ

Ο εν λόγω δράστης κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, όπλων, πυροτεχνημάτων και βία κατά υπαλλήλων, ενώ η 21χρονη αλλοδαπή που έχει ταυτοποιηθεί για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.