ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκίδα: Διάρρηξη σε μίνι μάρκετ – Άγνωστος έσπασε την πόρτα και «μπούκαρε» (βίντεο)

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι ιδιοκτήτες καθώς και αστυνομικοί οι οποίοι συνέλεξαν το απαραίτητο υλικό

Χαλκίδα: Διάρρηξη σε μίνι μάρκετ – Άγνωστος έσπασε την πόρτα και «μπούκαρε» (βίντεο)

Ένα ακόμα περιστατικό διάρρηξης και κλοπής σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε κατάστημα μίνι μάρκετ – καφέ στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 00:33 άνδρας αγνώστων στοιχείων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πλησιάζει τρέχοντας το κατάστημα, αφού κοιτάζει φευγαλέα γύρω του μήπως υπάρχει κάποιος κοντά στο σημείο και διαπιστώνει ότι είναι μόνος του, σπάει την πόρτα και μπαίνει μέσα.

Άμεσα πλησίασε τον χώρο του ταμείου, όπου με γρήγορες κινήσεις αφαίρεσε το συρτάρι καθώς και πακέτα με τσιγάρα ακριβώς δίπλα και εν συνεχεία αποχωρεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι ιδιοκτήτες καθώς και αστυνομικοί οι οποίοι συνέλεξαν το απαραίτητο υλικό για την ταυτοποίηση και ανεύρεση του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 13/02/23 παρόμοιο περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 04:00, σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Χαλκίδα, όπου ο δράστης έσπασε το τζάμι της πλαϊνή πόρτας του καταστήματος και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και έγινε καπνός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.