ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκίδα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της δολοφονίας του 43χρονου από την σύζυγό του – «Άρχισα να ουρλιάζω»

«Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με!»

Χαλκίδα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της δολοφονίας του 43χρονου από την σύζυγό του – «Άρχισα να ουρλιάζω»

Η σύζυγος του 43χρονου ξυλουργού που δολοφονήθηκε στην Χαλκίδα, όχι μόνο έχασε τον άνδρα της αλλά είδε μπροστά της όλο το σκηνικό της φρίκης.

Η σύζυγος του θύματος μίλησε σε τηλεοπτιοκή εκπομπή, για να υπερασπιστεί τον άνδρα της. Τον άνθρωπο που η φερόμενη ως δράστις, φέρεται να ενοχλούσε συχνά και μάλιστα το θύμα, είχε ενημερώσει τόσο την σύζυγό του όσο και τον δικηγόρο του.

«Ήταν μία μέρα σαν τις άλλες. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε, ήταν το Σάββατο μετά τη γιορτή μας. Θα ερχόντουσαν οι φίλοι μας και εγώ είχα ξεκινήσει να καθαρίζω και να ετοιμάζω το σπίτι για τη γιορτή. Μου άφησε χρήματα στο τραπέζι, αγκαλιά, φιλί και βγαίνει από την πόρτα. Συνήθιζα να βγαίνω στο μπαλκόνι για να τον βλέπω να φεύγει. Πήγε προς το αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα και βλέπω την πόρτα να κλείνει. Σε δευτερόλεπτα βλέπω να μισονανοίγει… Και να ανοίγει μετά τέρμα (η πόρτα). Τον βλέπω να βγαίνει. Έκανε κινήσεις με τα χέρια του. Δεν κατάλαβα την πρώτη στιγμή. Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με! Άσε με! Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση.

Δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει. Τρέχω κάτω! Τρέχω κάτω… Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία. Δε θα ήθελα να πω παραπάνω για όσα αντίκρισα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας… Δεν την αναγνώρισα. Οι αστυνομικοί με κράτησαν μακριά. Ούτε όταν έκανε όπισθεν το περιπολικό μπροστά μου. Προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είσαι εσύ και τι έγινε; Γιατί; Γιατί; Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση με αυτό που είδαν τα μάτια μου και βίωσα στο πετσί μου» περιέγραψε η χήρα του θύματος.

«Όταν ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της και ήταν σα να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Λέω: Υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση. Είχε εμμονή προφανώς…».

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει με τους ισχυρισμούς της οικογένειας της 39χρονης περί βιασμού κτλ Η χήρα του θύματος λέει με νόημα: «Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά»!

«Ήταν έξω καρδιά. Καλαμπουριτζής, με το γέλιο, το πείραγμα, το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί του. Για μένα ο Σάκης δεν έχει φύγει. Εγώ θα τον έχω μαζί μου μια ζωή και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί» λέει για τον σύζυγό της που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της.

«Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει ότι ενοχλούταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα… Τέλη του ’21. Μου είπε ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν μπερδεμένο, σα να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο… Εγώ δεν είχα δει κανένα μήνυμα. Είχε τύχει να έρχεται στο σπίτι και να μου λέει: Πάλι με πήρε τηλέφωνο. Και μου λέει να τη! Και έβλεπα την κλήση. Του έλεγα μην απαντάς».

«Το συζητήσαμε και βρήκαμε ότι, δεδομένου ότι είχαν μια ιστορία φιλίας (το θύμα με τον σύζυγο της 39χρονης), το καλύτερο θα ήταν σε πρώτη φάση να βασίσουν τη λύση στη φιλία τους. Αυτό που νιώσαμε ήταν τοξικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά δεν μας ενοχλούσε. Αν γινόταν οτιδήποτε ο Σάκης θα μου το έλεγε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.