ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκίδα: Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που διαρρήκτης μπούκαρε με πλάκα πεζοδρομίου σε ζαχαροπλαστείο (βίντεο)

Αφού μπήκε στο κατάστημα πήρε την ταμειακή μηχανή και το POS

Χαλκίδα: Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που διαρρήκτης μπούκαρε με πλάκα πεζοδρομίου σε ζαχαροπλαστείο (βίντεο)

Λεπτό προ λεπτό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στο κέντρο της Χαλκίδας πριν από μια εβδομάδα.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να προσεγγίζει το κατάστημα, στις 00:22 για πρώτη φορά και να προσπαθεί να παραβιάσει την τζαμαρία της εισόδου.

Αφού η προσπάθειά του δεν έχει αποτέλεσμα, συνεχίζει μετά από ένα λεπτό κρατώντας στα χέρια του μια πλάκα πεζοδρομίου.

Μετά από μερικά χτυπήματα με την πλάκα και με μια… έφοδο δική του η τζαμαρία υποχωρεί και ο κλέφτης μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο, πηδάει πάνω στον πάγκο και αρπάζει την ταμειακή μηχανή, η οποία είχε κάποια χρήματα, μαζί με το μηχάνημα POS.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία με το POS να εντοπίζεται λίγα μέτρα μακριά από το ζαχαροπλαστείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης για την ώρα παραμένει ασύλληπτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.