ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκιδική: Εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον 48χρονο βοσκό που βίασε 22χρονη σε παραλία

Τα ίχνη του χάθηκαν μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση και δεν αποκλείεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Χαλκιδική: Εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον 48χρονο βοσκό που βίασε 22χρονη σε παραλία

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για τον 48χρονο βοσκό που ταυτοποιήθηκε ως δράστης του καταγγελλόμενου βιασμού εις βάρος 22χρονης, σε παραλία της Χαλκιδικής, τον περασμένο μήνα.

Τα ίχνη του χάθηκαν μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση και δεν αποκλείεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Γι’ αυτό τον λόγο εκδόθηκε το ευρωπαϊκό ένταλμα ώστε σε περίπτωση εντοπισμού του σε κράτος – μέλος της ΕΕ να συλληφθεί και να παραδοθεί στις ελληνικές δικαστικές Αρχές, στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαίας αναγνώρισης των δικαστικών αποφάσεων μεταξύ των μελών της Ένωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αλβανικής καταγωγής άνδρας είχε μπει στο «κάδρο» των ερευνών και κατέστη κατηγορούμενος για την υπόθεση, μετά την ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού με αυτό της παθούσας. Δείγμα DNA είχε ληφθεί από κλινοσκεπάσματα στον τόπο όπου διέμενε και εξετάστηκε εργαστηριακά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.