Χαλκιδική: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 15χρονου που πνίγηκε στη θάλασσα

«Ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε, ένα και μοναδικό το είχαμε»

Χαλκιδική: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 15χρονου που πνίγηκε στη θάλασσα

Ο ξαφνικός θάνατος του 15χρονου από πνιγμό στην Χαλκδιική έχει βυθίσει ένα ολόκληρο χωριό στο πένθος.

«Ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε, ένα και μοναδικό το είχαμε».

Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, στα Νέα Φλογητά της Χαλκιδικής, που είχε πάει με τους φίλους του για μπάνιο.

Κι οι γονείς του, συγγενείς και φίλοι, καλούνται τώρα να πουν το τελευταίο «αντίο» στο 15χρονο αγόρι που πνίγηκε ελάχιστα μέτρα από την ακτή.

«Ήρθε το ταξί και το πήρε, πήγαν όλα τα παιδιά μαζί, τώρα εκεί τι έγινε, κανείς δεν ξέρει».

Χάθηκε το μοναχοπαίδι τους

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός.

Ο 15χρονος βούτηξε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ανασύρθηκε στην στεριά νεκρός, με τους φίλους και τους διασώστες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, χωρίς όμως να μπορέσουν να τον επαναφέρουν.

Οι γονείς του παιδιού, συντετριμμένοι, περιμένουν τώρα απαντήσεις από τις ιστολογικές εξετάσεις που ίσως ρίξουν φως στα τυχόν αίτια που προκάλεσαν τον πνιγμό.

Αβάσταχτος ο πόνος για τον πατέρα του 15χρονου. Πληροφορήθηκε πρώτα απ’ όλους ότι το παιδί του δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

«Κατέρρευσε, ήρθε ασθενοφόρο και η γιαγιά τα ίδια, τραγωδία».

Ο ξάδερφος και οι φίλοι που ήταν μαζί με τον 15χρονο στη θάλασσα βρίσκονται σε σοκ, προσπαθώντας ακόμη να εξηγήσουν πώς ο Τάσος πνίγηκε ενώ ήταν δίπλα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, ο 15χρονος δεν ήξερε να κολυμπάει, ενώ στο σημείο που τα παιδιά κολυμπούσαν, η θάλασσα βαθαίνει απότομα και υπάρχει η εικασία ότι το παιδί μπορεί να πάτησε σε λακκούβα και να μην πρόλαβε να βγει στην επιφάνεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.