ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χανιά: 30χρονη κατήγγειλε πως άνδρας της επιτέθηκε με βελόνα – «Κάθε εβδομάδα κάνω τεστ» (βίντεο)

«Έχω πονοκεφάλους - Μου είπαν να κάνω και τις σχετικές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες»

Χανιά: 30χρονη κατήγγειλε πως άνδρας της επιτέθηκε με βελόνα – «Κάθε εβδομάδα κάνω τεστ» (βίντεο)

Μια 30χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αίγυπτο, κατήγγειλε στις Αρχές των Χανίων, ότι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου έπεσε θύμα επίθεσης με βελόνα από άγνωστο άνδρα στην οδό Ιωνίας. 

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Ήταν μεσημέρι στην οδό Ιωνίας. Εγώ πήγαινα σε μια φίλη μου και ξαφνικά ένιωσα κάτι στο χέρι μου, σαν τσίμπημα από βελόνα, ένας άνδρας που ήταν πίσω από εμένα, με ακούμπησε στο χέρι. Πόνεσα και ζαλίστηκα ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο και ο άνδρας μου, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόριο».

Σε βίντεο φαίνεται πως ο άνδρας κινείται πίσω της, βάζει το χέρι στην τσέπη του και περνάει από δίπλα της. Φαίνεται η γυναίκα να κοντοστέκεται ενώ εκείνος συνεχίζει την πορεία του.

Όπως είπε η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις, λέγοντας πως από δω και στο εξής θα πρέπει συνεχώς να ελέγχεται, φοβούμενη για μελλοντικά προβλήματα υγείας.

«Έχω πονοκεφάλους. Κάθε εβδομάδα κάνω τεστ. Μου είπαν να κάνω και τις σχετικές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες» λέει στο zarpanews.gr.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε πως είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μένει μόνιμα στα Χανιά και θέλησε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της, προκειμένου να προστατευτούν κι άλλες γυναίκες:

Σχετικά με τον άνδρα που υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε, λέει: «Δεν τον γνώριζα, είδα ότι είναι αδύνατος, ψηλός και εκείνη την ημέρα φορούσε μπλε μπλούζα και μαύρο μπουφάν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 30χρονη μητέρα και ο σύζυγός της, αυτό που ζητούν με την δημοσιοποίηση του θέματος, να βρεθεί ο φερόμενος ως δράστης, προκειμένου να προστατευθεί το κοινωνικό σύνολο από ανάλογες επιθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.