ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 26χρονος που χτύπησε τη 23χρονη σύζυγό του και της άρπαξε το μωρό

Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Χανιά: Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 26χρονος που χτύπησε τη 23χρονη σύζυγό του και της άρπαξε το μωρό

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ένας 26χρονος στα Χανιά, κατηγορούμενος για επτά αδικήματα.

Ανάμεσά τους για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης, αλλά και αρπαγή ανηλίκου.

Ο 26χρονος από τα Χανιά συνελήφθη μετά από μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 23χρονης συζύγου του, με την οποία βρίσκεται σε διάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η 23χρονη κατήγγειλε τον 26χρονο μετά από επίθεση που δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/3).

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου εξετάστηκαν τα τραύματά της, κυρίως στην περιοχή του προσώπου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 26χρονος φέρεται να την εγκατέλειψε χτυπημένη, παίρνοντας μαζί του και το μωρό τους, ηλικίας μόλις 14 μηνών. Τελικά αρκετές ώρες αργότερα ο ίδιος συνελήφθη, ενώ και το μωρό επέστρεψε στη μητέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 26χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη (7/3)) στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.