ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Χειροπέδες σε 31χρονο Τούρκο στο κέντρο της Αθήνας που εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα από την Interpol

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο, ο οποίος τους φάνηκε ύποπτος και θέλησαν να τον ελέγξουν

Χειροπέδες σε 31χρονο Τούρκο στο κέντρο της Αθήνας που εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα από την Interpol

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο κέντρο της Αθήνας, ένας 31χρονος Τούρκος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα από την Interpol.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν περιπολία χθες (30/11) όταν πέρασαν από την πλατεία Τράιμπερ, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι. Εκεί εντόπισαν τον 31χρονο, ο οποίος τους φάνηκε ύποπτος και θέλησαν να τον ελέγξουν .

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του μέσω του τερματικού διαπίστωσαν πως σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από την
Interpol για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενημερώθηκε περιπολικό της Άμεσης Δράσης και αμέσως προσήχθη στο τμήμα ασφαλείας Ομόνοιας εκεί όπου και συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.