ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χειροπέδες σε 39χρονο που απειλούσε να πέσει από τον 6ο όροφο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο

Χειροπέδες σε 39χρονο που απειλούσε να πέσει από τον 6ο όροφο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Ένα άτομο απειλούσε να πέσει από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σήμερα νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN ο 39χρονος άντρας έσπασε την τζαμαρία σε γραφεία γνωστού κολεγίου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας προκειμένου να προχωρήσει σε διάρρηξη, ωστόσο έγινε αντιληπτός από την αστυνομία και εγκλωβίστηκε. Στη συνέχεια ανέβηκε στον 6ο όροφο και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφτασε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ και μετά από δύο ώρες περίπου ο άντρας πείστηκε να κατέβει και να παραδοθεί στην αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.