ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Χερσόνησος: 34χρονος Ολλανδός επιτέθηκε σε 29χρονη οδηγό 

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΑΤ Χερσονήσου

Χερσόνησος: 34χρονος Ολλανδός επιτέθηκε σε 29χρονη οδηγό 

Ένας 34χρονος Ολλανδός επιτέθηκε σε 29χρονη οδηγό στην Χερσόνησο. 

Ειδικότερα, χθες το πρωί, Πέμπτη 23 Μαϊου, ο 34χρονος είδε το όχημα που μόλις είχε παρκάρει η 29χρονη να κινείται προς τα πίσω και να καταλήγει σε στύλο φωτισμού, πολύ κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν ο ίδιος με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, τα οποία βρίσκονταν μέσα σε καροτσάκι.

Όπως προέκυψε, η οδηγός, παρκάροντας το ΙΧ σε δρόμο με κλίση, ξέχασε να τραβήξει το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει να κινείται προς τα πίσω και μέχρι να φτάσει στο στύλο φωτισμού, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε, να διανύσει απόσταση περίπου 15 μέτρων.

Ο Ολλανδός, πιθανότατα φοβισμένος από το περιστατικό και το ενδεχόμενο να είχαν τραυματιστεί τα παιδιά του, επιτέθηκε στην οδηγό, χτυπώντας την στο πρόσωπο και τα χέρια. Η 29χρονη έκανε έγκληση στον 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, αλλά δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΑΤ Χερσονήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.