Χίος: Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες ρουκέτες σε έρημο κτίσμα στο Βροντάδο

Οι αρχές εντόπισαν τη Μεγάλη Πέμπτη 22 αυτοσχέδιες ρουκέτες, 48 ρουκετόξυλα, 14 κενά καλούπια ρουκετών

Χίος: Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες ρουκέτες σε έρημο κτίσμα στο Βροντάδο

Μετά από δυο χρόνια, επιτράπηκε -αλλά με περιορισμένη χρονικά διάρκεια- ο διάσημος «ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο της Χίου, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε να κατάσχει τα υλικά που χρησιμοποιούν τα πληρώματα των «αντιμαχόμενων» ενοριών του Αγίου Μάρκου και της Παναγιάς Ερυθιανής!

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν τη Μ. Πέμπτη έρευνα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή του Βροντάδου και εντόπισαν 22 αυτοσχέδιες ρουκέτες, 48 ρουκετόξυλα, 14 κενά καλούπια ρουκετών, δυο ξύλινα σφυριά, ένα αυτοσχέδιο καρφί και ένα κόσκινο, τα οποία κατέσχεσαν και τα παρέδωσαν στην Ασφάλεια Χίου που διενεργεί προανάκριση.

Συλλήψεις για κροτίδες και πυροτεχνήματα

Τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης συνελήφθησαν σε μια περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 478 κροτίδες και κατασχέθηκαν.

Η έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Χανίων, οδήγησε στην σύλληψη του ιδιοκτήτη της καθώς βρέθηκαν 3.004 αθύρματα διαφόρων τύπων και 72 βεγγαλικά και καπνογόνα που διέθετε προς πώληση.

Στη Ζάκυνθο, συνελήφθη τη Μεγάλη Τετάρτη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας αλλοδαπός καθώς διαπιστώθηκε πως στο εμπορικό κατάστημα που διατηρεί διέθετε προς πώληση 1.451 αθύρματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυο εμπόρους που διέθεταν προς πώληση κροτίδες συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε περιοχές των Ιωαννίνων. Στην πρώτη περίπτωση, κατασχέθηκαν 57 κροτίδες, ενώ στη δεύτερη περίπτωση βρέθηκαν άλλες 50.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.