ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χολαργός: 45χρονη καταγγέλλει πως ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύζυγο και τον πεθερό της μπροστά σε αστυνομικό

Η γυναίκα αναφέρει ότι τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στο τμήμα και στη συνέχεια τη βαρούσαν με απίστευτη μανία

Χολαργός: 45χρονη καταγγέλλει πως ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύζυγο και τον πεθερό της μπροστά σε αστυνομικό

Μια ακόμα καταγγελία για βία κατά γυναικών βλέπει το φως της δημοσιότητας, με μία 45χρονη να υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύζυγό της και τον πεθερό της μπροστά στα μάτια των αστυνομικών Αρχών στο ΑΤ Χολαργού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η γυναίκα αναφέρει ότι εφόσον την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο τμήμα οι δύο άνδρες την ξυλοκόπησαν μπροστά στον φρουρό.

Η 45χρονη που είναι και μητέρα δύο παιδιών ανέφερε: «Νομίζω ζω από τύχη. Είχε έρθει ο πρώην σύζυγος να επικοινωνήσει με το μικρό παιδί το οποίο εκείνη την ημέρα ήταν άρρωστο. Ο πατέρας του πρώην συζύγου μου είναι πρώην αστυνομικός και φυσικά έρχεται συνοδεία πάντα μαζί του για να έχει την εύνοια. Ήρθε με αστυνομία προκειμένου να σημειώσει την παραβίαση από μεριάς μου με σκοπό να χάσω την επιμέλεια την οποία δεν έχασα. Είπε στον αστυνομικό “συλλάβετε την κυρία διότι έχει κάνει παραβίαση”. Με συνέλαβαν, μόλις μπήκα στο αστυνομικό τμήμα ζήτησα να μας βάλουν σε άλλο χώρο διότι ήταν ερειστικός. Ήρθε από πίσω ο πρώην πεθερός μου και από μπροστά ο πρώην σύζυγός μου και άρχισαν να με βαράνε με απίστευτη μανία», είπε η 45χρονη τονίζοντας το συμβάν έγινε μπροστά σε αστυνομικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Μας χώρισαν, μας πήγαν στο τμήμα Αγίας Παρασκευής και έγιναν όλα τα προβλεπόμενα. Όταν πήγα με άρση να ζητήσω το υλικό από τις κάμερες μου είπαν ότι οι κάμερες δεν λειτουργούσαν. Όταν πήγα με μία δεύτερη άρση, είπαν ότι οι κάμερες ναι μεν δουλεύανε αλλά δεν έπιασαν τη συγκεκριμένη γωνία. Το περιστατικό αυτό έγινε το 2022 και η δικάσιμος είναι τώρα το 2024».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.