ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Yπόθεση bullying σε 15χρονο στον Πύργο: «Είναι συμμορία έχουν ποινικό παρελθόν» λέει ο δήμαρχος

Ορισμένα από τα παιδιά που εκφόβισαν τον ανήλικο έχουν και ποινικό παρελθόν σύμφωνα με τον δήμαρχο Πύργου

Yπόθεση bullying σε 15χρονο στον Πύργο: «Είναι συμμορία έχουν ποινικό παρελθόν» λέει ο δήμαρχος

Για το περιστατικό εκφοβισμού με χαστούκια που δέχθηκε ανήλικος σε κεντρική πλατεία του Πύργου μίλησε ο δήμαρχος της πόλης.

Ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, αποκάλυψε πως πίσω από το συγκεκριμένο περιστατικό βρίσκεται ουσιαστικά συμμορία με κάποια από τα μέλη της να έχουν παρελθόν! Μιλώντας για τη δράση των νεαρών στην περιοχή του Πύργου, έκανε λόγο για συμμορία, ενώ κατήγγειλε ότι τα ίδια άτομα στο παρελθόν προσπάθησαν να «πουλήσουν προστασία» σε μαγαζιά.

Είπε, δε, πως ορισμένα από αυτά τα παιδιά έχουν και ποινικό παρελθόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκάλυψε ακόμα ότι ίδια άτομα, που έκαναν τον bullying στον ανήλικο, στο παρελθόν είχαν κάψει την έδρα στο σχολείο που πήγαιναν, καθώς και ότι έχουν χτυπήσει κι άλλα παιδιά, «έχουν απειλήσει και με μαχαίρια», είπε, σημειώνοντας πως δεν είναι μια απλή περίπτωση bullying. «Είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατ’ εξακολούθηση αυτό που κάνουν οι νεαροί», τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.