ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Υπόθεση Πάτρας: Αυτή η ποινή προβλέπεται αν η Ρούλα Πισπιρίγκου κριθεί ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Βέρρα

Υπόθεση Πάτρας: Αυτή η ποινή προβλέπεται αν η Ρούλα Πισπιρίγκου κριθεί ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ο δικηγόρος Γιάννης Βέρρας μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και εξήγησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη, δηλαδή την εσχάτη των ποινών.

«Οποιοδήποτε ελαφρυντικό είναι δύσκολο να δοθεί στη συγκεκριμένη γυναίκα. Πρέπει να εκτίσει 20 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ίσως φτάσουμε σε σημείο τον λόγο να μην έχουν οι δικηγόροι στις εκπομπές αλλά οι ψυχίατροι».

Ο δικηγόρος τόνισε πως εάν αποδειχτεί ότι η μητέρα είναι ψυχιατρικά ασθενής «δεν μιλάμε για ποινές αλλά για μέτρα προστασίας» εννοώντας ότι θα κρατηθεί στη ψυχιατρική κλινική των φυλακών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, όπως ανέφερε, και στην περίπτωση που καταδικαστεί τρις ισόβια δεν μπορεί να παραμείνει στη φυλακή πάνω από 25 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.