ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Υπόθεση βιασμού 13χρονης στην Κρήτη: Δεν πιστεύει το παιδί της η μητέρα – «Αποκλείεται να την βίασε»

«Ο σύντροφός μου δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα» λέει η μητέρα της 13χρονης

Υπόθεση βιασμού 13χρονης στην Κρήτη: Δεν πιστεύει το παιδί της η μητέρα – «Αποκλείεται να την βίασε»

Πεπεισμένη ότι η καταγγελία της κόρης της είναι ψευδής είναι η μητέρα της 13χρονης στο Ηράκλειο, η οποία εξομολογήθηκε στη δασκάλα της ο 46χρονος σύντροφος της μητέρας της την βίαζε τα τελευταία δύο χρόνια. 

Η 13χρονη κατήγγειλε μάλιστα ότι την ημέρα που η μητέρα της βρισκόταν στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το αδερφάκι της, ο 46χρονος πατριός της την κακοποίησε ξανά. Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία της ανήλικης, ο 46χρονος συνελήφθη και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Από πλευράς της, η μητέρα του κοριτσιού δηλώνει ότι αποκλείεται να έχει προβεί σε τέτοιες πράξεις ο σύντροφός της, ενώ υποστηρίζει ότι η 13χρονη ζηλεύει επειδή έφτιαξε ξανά τη ζωή της και απέκτησε μαζί του και άλλα παιδιά: «Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι, επειδή δεν εργάζομαι. Είμαι συνέχεια με τα παιδιά, ο σύζυγός μου φεύγει στις 7 το πρωί για δουλειά, γυρνάει αργά το βράδυ. Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί μετά από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου. Ειδικά τώρα με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το πιστεύω ακόμη πιο πολύ. Αν πριν το πίστευα μία φορά, τώρα το πιστεύω περισσότερο» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά του συντρόφου της ήταν πάντα φυσιολογική:

«Είχαν μια φυσιολογική σχέση πατέρα – κόρης. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήμουν όλη μέρα εδώ, αποκλείεται να είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Όπου πήγαινα ήταν μαζί μου. Δεν ήταν μόνη της, ήταν η πεθερά μου εδώ. Το σπίτι ποτέ δεν έμενε άδειο. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα φυσιολογική, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει η καταγγελία» δήλωσε στην εκπομπή T-Live.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν μπορώ να συνέλθω. Το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα. Αν ήταν έτσι ή αν είχαμε κάτι να κρύψουμε, δεν θα πηγαίναμε όλοι μαζί στο τμήμα. Αυτός μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακουμπήσει τα παιδιά» πρόσθεσε η μητέρα της ανήλικης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.