ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζευγολατιό: «Για ένα λεπτό έφυγε από την προσοχή μου» λέει η γιαγιά του παιδιού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Το παιδάκι είναι ενάμισι ετών, Περπατούσε, έτρεχε»

Ζευγολατιό: «Για ένα λεπτό έφυγε από την προσοχή μου» λέει η γιαγιά του παιδιού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του ενάμισι ετών παιδιού που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Ζευγολατιό.

Το αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου, πάνω σε τσιμεντένια επιφάνεια και τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα το μπαλκόνι είναι αρκετά ψηλά σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή Tlive. Η γιαγιά που το πρόσεχε είχε μπει μέσα στο δωμάτιο και το κακό δεν άργησε να γίνει…

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση και το παιδί έκανε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι», ήταν τα λόγια της γιαγιάς που προσπάθησε να εξηγήσει στην εκπομπή Tlive πως έγινε το ατύχημα. «Για ένα λεπτό έφυγε από την προσοχή μου και έπεσε από το μπαλκόνι. Βγήκε στο μπαλκόνι… Ανέβηκε στα κάγκελα και έπεσε κάτω. Το παιδάκι είναι ενάμισι ετών, Περπατούσε, έτρεχε…Τα κάγκελα ήταν οριζόντια και ανέβηκε τα κάγκελα».

Στην ερώτηση πως αντιλήφθηκε το τραγικό περιστατικό είπε… «Ήταν η αδερφούλα του έξω και φώναξε. Πήγαινα και στην διαδρομή μου λέει ότι γιαγιά έπεσε. Και εγώ νόμιζα ότι έπεσε και γλίστρησε στη βεράντα. Δεν κατάλαβα ότι έπεσε από κάτω. Είχα μπει μέσα για να πάρω το παγουρίνο του και να κατέβουμε στην αυλή. Το είχα ντύσει και γύρισα να πάρω το παγούρι. Με το γυρίζω μέσα μέχρι να βγω έξω είχε πέσει το παιδί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες, αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.