ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ζωγράφου: 45χρονος κρατούμενος απέδρασε σαν… κύριος από το Αστυνομικό Τμήμα

Για το περιστατικό γίνεται έρευνα ενώ ο κατηγορούμενος για κλοπή παραμένει ελεύθερος

Ζωγράφου: 45χρονος κρατούμενος απέδρασε σαν… κύριος από το Αστυνομικό Τμήμα

Ένας κρατούμενος, παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου κατηγορούμενος για κλοπές, μόλις λίγα λεπτά καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες κατάφερε να αποδράσει.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμη μπορέσει να καταλάβουν τι έγινε.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης οδήγησαν έναν 45χρονο κατηγορούμενο για κλοπή στο αστυνομικό τμήμα του Ζωγράφου με σκοπό να επιληφθεί το τμήμα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο κρατούμενος οδηγήθηκε σε ένα σημείο που παραμένουν οι κρατούμενοι για να ξεκινήσει η διαδικασία της έρευνας και της δικογραφίας.

Άγνωστο, όμως, πώς, κατάφερε να φύγει από το τμήμα σαν… κύριος ενώ κανένας δεν αποκλείει να αποχώρησε ακόμη και από την κεντρική είσοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό γίνεται έρευνα ενώ ο κατηγορούμενος για κλοπή παραμένει ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.