ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ζωγράφου: Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός που έκρυβε σε κατάστημα 28 κιλά κάνναβης

Το χρονικό της υπόθεσης

Ζωγράφου: Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός που έκρυβε σε κατάστημα 28 κιλά κάνναβης

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, εξιχνίασε την υπόθεση εντοπισμού περισσότερων από 28 κιλών κάνναβης σε κατάστημα στου Ζωγράφου στις 4/7/23.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, για την υπόθεση συνελήφθη την Τρίτη (11/7) το πρωί, στην περιοχή του Ζωγράφου ένας 42χρονος αλλοδαπός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα μια 43χρονη Ελληνίδα και ένας 25χρονος αλλοδαπός.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, κατά τη διάρκεια καταγραφής κινητών πραγμάτων από δικαστικό επιμελητή, εντοπίστηκαν στο κατάστημα 28 κιλά και 511 γραμμάρια ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης.

Ακολούθησε προανακριτική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα σχετικά με τη μίσθωση του ακινήτου, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν οι κατηγορούμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Παράλληλα, προέκυψε η διεύθυνση διαμονής της 43χρονης και του 42χρονου σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκε ο 42χρονος και συνελήφθη.

Συνολικά στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 7 κιλά και 699 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 20 κιλά και 812 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, αναδιπλούμενος σουγιάς και κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του, καθώς και τυχόν άλλων εμπλεκομένων, συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.