ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη

Ο χώρος είχε μετατραπεί σε άβατο και οι αστυνομικοί χρειάστηκε να παραβιάσουν τις κλειδαμπαρωμένες πόρτες

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη

Οι εικόνες που δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν την κατάσταση που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έκαναν την έφοδο στα δωμάτια της Πανεπιστημιούπολης

Ο χώρος είχε μετατραπεί σε άβατο και οι αστυνομικοί χρειάστηκε να παραβιάσουν τις κλειδαμπαρωμένες πόρτες σε μια επιχείρηση που έγινε μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις στου Ζωγράφου με ορμητήριο τον συγκεκριμένο χώρο. Το βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να μπαίνουν στα δωμάτια, όπου επικρατούσε χάος. Σχεδόν σε όλα τα δωμάτια φαίνονται ρόπαλα, μπουκάλια για μολότοφ, κράνη, αλλά και άλλα αντικείμενα.

Κοινό μυστικό ότι τα δωμάτια ήταν χώροι παρανομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτητές που έμεναν στην εστία της Πανεπιστημιούπολης δεν μπορούσαν να πλησιάσουν τα δωμάτια, καθώς φαίνεται ότι ήταν κοινό μυστικό ότι αποτελούσαν χώρο παρανομίας.

Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο στα δωμάτια αυτά να πραγματοποιούνταν και άλλες έκνομες ενέργειες πέραν του να αποτελούν ορμητήριο για καταδρομικές εμπρηστικές επιθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, δε, σε συλλήψεις έχουν μετατραπεί οι τρεις προσαγωγές που έγιναν κατά την αστυνομική επιχείρηση – πρόκειται για έναν Αργεντίνο, έναν Έλληνα και μια Σουηδή – με τα άτομα αυτά να μην είναι φοιτητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.