ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

25η Μαρτίου: Drone σχημάτισαν σύμβολα της επανάστασης στον Αθηναϊκό ουρανό (βίντεο)

Το εντυπωσιακό σόου της περιφέρειας Αττικής

25η Μαρτίου: Drone σχημάτισαν σύμβολα της επανάστασης στον Αθηναϊκό ουρανό (βίντεο)

Με ένα εντυπωσιακό σόου με drone που σχημάτισαν σύμβολα της επανάστασης του 1821 και τα χρώματα της ελληνικής σημαίας φωτίστηκε το βράδυ της Κυριακής, παραμονή της 25ης Μαρτίου, ο ουρανός της Αθήνας.

Στο κέντρο της Αθήνας, ο ουρανός φωτίστηκε με ένα σόου από drones, πάνω από τον λόφο του Λυκαβηττού, με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δείτε το εντυπωσιακό σόου από drones της περιφέρειας Αττικής για την 25η Μαρτίου

250 drones δημιούργησαν διάφορα σχήματα στον ουρανό, δίνοντας στους Αθηναίους μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τα σύμβολα και τις τρισδιάστατες εικόνες που σχετίζονται με την ελληνική επανάσταση και τιμούν τον αγώνα και τις θυσίες των Ελλήνων ηρώων.

Η περιφέρεια Αττικής είχε καλέσει τους πολίτες να κοιτάξουν ψηλά την παραμονή της 25ης Μαρτίου, για να μπορέσουν να δουν αυτό το εντυπωσιακό σόου, που είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτών.

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.