Η «Διεθνής Αμνηστία» παίρνει θέση υπέρ του τουρκολιβυκού συμφώνου: «Θετικό γιατί θα σταματήσει και τον East Med»!

Η «Διεθνής Αμνηστία» παίρνει θέση υπέρ του τουρκολιβυκού συμφώνου: «Θετικό γιατί θα σταματήσει και τον East Med»!

Η γνωστή για τις φιλοϊσλαμιστικές της θέσεις, Διεθνής Αμνηστία, η οποία αν και είναι ΜΚΟ απολαμβάνει status διεθνούς οργανισμού, τοποθετήθηκε εναντίον της Ελλάδας και υπέρ του τουρκολιβυκού μνημονίου.

Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχός της, η παράνομη τουρκολιβυκή ΑΟΖ, είναι κάτι το θετικό επειδή θα διακόψει τη δημιουργία του αγωγού East Med που μέσω Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας θα προμηθεύει με φυσικό αέριο την Ευρώπη!

Η Ντονατέλα Ροβέρα, Ανώτερος σύμβουλος αντιμετώπισης κρίσεων της Διεθνούς Αμνηστίας, αναδημοσίευσε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης άρθρο μεγάλου Τούρκου δημοσιογράφου που προωθεί τη «συνεργασία» Τουρκίας-Αιγύπτου, στο ίδιο πλαίσιο με το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πρόκειται η Αίγυπτος να ρισκάρει έναν πόλεμο με την Τουρκία στη Λιβύη; Μάλλον όχι. Η συμφωνία οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών μεταξύ Τουρκίας-GNA μπορεί να εξυπηρετήσει και τα συμφέροντα της Αιγύπτου. Θα μπορούσε να σταματήσει τη μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη από το Ισραήλ μέσω Κύπρου και Ελλάδας».

https://twitter.com/DRovera/status/1276070955815702533?s=20

Η ΜΚΟ εκφράζει κατά κύριο λόγο αντιδυτικές και φιλοϊσλαμιστικές θέσεις, καθώς και στον συριακό εμφύλιο τάχθηκε υπέρ των ισλαμιστών και εναντίον της συριακής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.