ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Με άλογα παρέλασαν στο Λιβάδι Ελασσόνας για την 28η Οκτωβρίου – Δείτε φωτογραφίες

Αναμένονται οι διελεύσεις των αεροσκαφών της ομάδας «Ζευς» και «Spitfire» στους ουρανούς της Θεσσαλονίκης

Με άλογα παρέλασαν στο Λιβάδι Ελασσόνας για την 28η Οκτωβρίου – Δείτε φωτογραφίες

Έφιπποι νεαροί συμμετείχαν στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο ορεινό Λιβάδι Ελασσόνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η παρέλαση ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί.

Με κομμένη την ανάσα και ιδιαίτερη συγκίνηση αναμένονται οι διελεύσεις των αεροσκαφών της ομάδας «Ζευς» και «Spitfire» στους ουρανούς της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα το πρωί του Σαββάτου (28/10) ξεκίνησαν σε όλη τη χώρα οι παρελάσεις των μαθητών, προσκόπων, τοπικών και αθλητικών συλλόγων, Στο σύνολό τους οι δήμοι της Αττικής τιμούν σήμερα την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ». Έπειτα από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων που είχε επιβάλλει η πανδημία, οι δήμοι επανέρχονται στην κανονικότητα των εκδηλώσεων, με σημαιοστολισμούς, με καταθέσεις στεφάνων, με ομιλίες και με παρελάσεις

Πλήθος κόσμου είναι συγκεντρωμένο αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας και παρακολουθεί από κοντά τη μαθητική παρέλαση, η οποία μόλις άρχισε, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Αθηναίων.

Στην παρέλαση συμμετέχουν τα σχολεία της Α’ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το κάθε ένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Της έναρξης της παρέλασης προηγήθηκαν κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από την πολιτική, στρατιωτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου, καθώς επίσης και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.