ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν έμμεσα το ψευδοκράτος μέσω της Β.Νούλαντ που αποκάλεσε «πρόεδρο» τον Ε.Τατάρ

Μέσα στο ίδιο το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας

Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν έμμεσα το ψευδοκράτος μέσω της Β.Νούλαντ που αποκάλεσε «πρόεδρο» τον Ε.Τατάρ

Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν έμμεσα αλλά με σαφήνεια το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος, καθώς η περιβόητη από την εμπλοκή της στο ουκρανικό από το 2014 ακόμα Αμερικανικίδα υφυπουργός Βικτώρια Νούλαντ (είχε την ίδια θέση και επί προεδρίας Μ.Ομπάμα και τώρα) αποκάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη ως… «πρόεδρο» μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας. !

Πάλι καλά που δεν τον αποκάλεσε και… «πρόεδρο της Κύπρου»!

Τι είπε η Β.Νούλαντ: «Τώρα θα πάω στο βορρά και θα περάσω λίγο χρόνο με τον Πρόεδρο Τατάρ και θα του μιλήσω για τη συνεχή στήριξη των ΗΠΑ στις προσπάιες για επίλυση του Κυπριακού κατά ένα δικοινοτικό τρόπο, όπως πάντοτε υποστηρίζουμε διαχρονικά»!

Πρόεδρος, σε τι; Στην »Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και όταν της είπαν ότι δεν είναι πρόεδρος (δημοσιογράφος, κανείς άλλος δεν τόλμησε να μιλήσει από τους κυβερνητικούς) είπε ότι «Ήταν κουρασμένη»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.