ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Π.Μαρινάκης: «Στέλνουμε φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα γιατί έχουμε πρωταρχικό συμφέρον»

Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε σχετική ερώτηση

Π.Μαρινάκης: «Στέλνουμε φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα γιατί έχουμε πρωταρχικό συμφέρον»

«Είναι σαφής η δήλωση του κ. Δένδια», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για την αποστλή φρεγάτας από την Ελλάδα στην Ερυθρά Θάλλασσα, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Στην ερώτηση αν η Ελλάδα εμπλέκεται στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, δεδομένου ότι οι επιθέσεις των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα εντάσσονται στα αντίποινα για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε ότι «η δήλωση του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια, είναι σαφής».

Ο Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι η Ελλάδα θα στείλει φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα για να συμμετάσχει στην task force που θα πραγματοποιήσει επέμβαση στην περιοχή, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια στο πέρασμα, λόγω των απανωτών επιθέσεων των Χούθι.

«Η Ελλάδα, η χώρα με τον μεγαλύτερο ποντοπόρο στόλο, έχει πρωταρχικό συμφέρον στην διατήρηση της ελευθερίας των θαλάσσιων ζωνών και της προστασίας της ζωής των ναυτικών. Με λίγα λόγια, δεν θα μπορούσε η χώρα μας να λείπει από μια τόσο σημαντική επιχείρηση», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Ήταν πολύ καθαρή τοποθέτηση, μια απόφαση που έχει όλα τα μέσα και ακριβώς τον χαρακτήρα αυτοπροστασίας όπως την περιγράφει, χωρίς τίποτα περισσότερο η λιγότερο, ο κ. Δένδιας», συμπλήρωσε ο Παύλος Μαρινάκης για την αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.