ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Europol: «Δεν ξέρουμε που καταλήγουν τα δυτικά όπλα που πάνε στην Ουκρανία»

Φόβοι ότι θα πέσουν στα χέρια εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων

Europol: «Δεν ξέρουμε που καταλήγουν τα δυτικά όπλα που πάνε στην Ουκρανία»

Η Europol προειδοποιεί για την τύχη των δυτικών όπλων στην Ουκρανία τα οποία μπορεί να καταλήγουν σε τρομοκρατικές και εγκληματικές ομάδες καθώς κανείς δεν ξέρει που πάνε μόλις περάσουν τα ουκρανικά σύνορα!

Τα όπλα που παραδίδονται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία θα μπορούσαν τελικά να καταλήξουν στα χέρια εγκληματιών που δρουν στην ήπειρο, προειδοποίησε η επικεφαλής της Europol Catherine De Bolle.

Συμφωνείτε με την απόσυρση των τεθωρακισμένων ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 από τα νησιά του Αιγαίου και την εκχώρησή τους στην Ουκρανία;

  • Ναι (8%, 2.122 Votes)
  • Ίσως ναι (2%, 458 Votes)
  • Όχι (88%, 24.134 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 302 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 270 Votes)

Σύνολο ψήφων: 27.286

Loading ... Loading ...

Πρόσθεσε ότι όταν τελειώσει η σύγκρουση, η Europol θέλει «να αποτρέψει μια κατάσταση παρόμοια με αυτή πριν από 30 χρόνια στον Βαλκανικό πόλεμο. […] Τα όπλα από αυτόν τον πόλεμο εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από εγκληματικές ομάδες σήμερα».

Η Europol «θα συγκεντρώσει μια διεθνή ειδική ομάδα που θα αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο De Bolle.

Η Δύση, ήδη πριν από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας, έχει δώσει αμέτρητους τόνους οπλικά συστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ πρόσφατα μάλιστα Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι παραδέχθηκαν πως δεν γνωρίζουν πού καταλήγουν οι οπλισμοί του στέλνουν άπαξ και περάσουν τα σύνορα με την Πολωνία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.