Ευρυτανία – Ξεσπά η μητέρα της 48χρονης: «Η κόρη μου είναι στο βυθό της λίμνης»

Η 48χρονη αγνοείται από τις 22 Σεπτεμβρίου

Ευρυτανία – Ξεσπά η μητέρα της 48χρονης: «Η κόρη μου είναι στο βυθό της λίμνης»

Η μητέρα της 48χρονης που αγνοείται από τις 22 Σεπτεμβρίου στην Ευρυτανία φαίνεται πως έχει χάσει τις ελπίδες της να βρεθεί η κόρη της ενώ θεωρεί πως μάλλον η ίδια αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Το παιδί μου 99% από αυτά που μας είπε που ακούσαμε, που άφησε πιστεύω, ότι είναι μέσα στη λίμνη. Αν άντεχε να είναι έξω δεν νομίζω» είπε χαρακτηριστικά στο STAR.

Όπως είπε, μάλιστα, το γεγονός ότι διάλεξε την Πέμπτη για να βουτήξει δεν ήταν τυχαίο αφού ημέρα Πέμπτη είχε «φύγει» από τη ζωή και ο πατέρας της 48χρονης πριν από πολλά χρόνια.

«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά»

Η ίδια είπε ακόμα ότι «για τον γαμπρό μου βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, έκανε τα πάντα για να είναι ευχαριστημένη η κόρη μου. Η Ευρυδίκη δεν είχε προβλήματα όμως είχε πολλές φορές αναφέρει ότι θα δώσει τέλος της ζωής της. Πρόσφατα είχε πάλι αποπειραθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ερώτημα, δε, αν ισχύει ότι η κόρη της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και γι’ αυτό πήγε να αυτοκτονήσει, η μητέρα της 48χρονης απάντησε «όχι γιατί είχε πάει και την προηγούμενη εβδομάδα στη γέφυρα Επισκοπής και μου τηλεφώνησε ο Νίκος και μου είπε να την πάρω στο viber γιατί ήταν ανεβασμένη επάνω για να την καθυστερήσω μέχρι να πάει εκείνος. Ανεμίζανε τα μαλάκια και της είπε τι κάνει εκεί και πως θα πέσει και πρέπει να κατέβει και τότε την πήρε τηλέφωνο ο γιος της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.