ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εύβοια: Σχολικό αστικό λεωφορείο γεμάτο παιδιά συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη Χαλκίδα – Ο οδηγός παραβίασε το STOP

«Το κατήγγειλα στα Αστικά ΚΤΕΛ και μου απάντησαν “Ναι εντάξει κυρία μου έγινε ένα ατύχημα”!»

Εύβοια: Σχολικό αστικό λεωφορείο γεμάτο παιδιά συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη Χαλκίδα – Ο οδηγός παραβίασε το STOP

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:30 το πρωί της Πέμπτης 9 Μαρτίου, στο Πάρκο Ελευθερίας Χαλκίδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, σχολικό αστικό λεωφορείο γεμάτο με μαθητές εκ των οποίων οι περισσότεροι επέβαιναν σε αυτό όρθιοι συγκρούστηκε με ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο αφού ο οδηγός παραβίασε σήμανση STOP με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού του ΙΧ.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Ένα λεωφορείο γεμάτο παιδιά τα πιο πολλά όρθια που με την σύγκρουση έφυγαν μπροστά!!! Επαναλαμβάνω σχολικό λεωφορείο παραβίασε STOP!!!!

Το κατήγγειλα στα Αστικά ΚΤΕΛ και μου απάντησαν “Ναι εντάξει κυρία μου έγινε ένα ατύχημα”!!!Έφυγα 1 ώρα μετά από το τόπο του ατυχήματος και τροχαία δεν είχε έρθει ακόμα!!!  Σχολικό λεωφορείο παραβίασε STOP!!!Ελλάδα 2023».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.