ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυροσβεστική: Σε εξέλιξη φωτιές σε Ρέθυμνο, Ηλεία, Αλεξανδρούπολη & Χαλκιδική

Ζητήθηκε εκκένωση των Σακτουρίων και Κάτω Σακτουρίων

Πυροσβεστική: Σε εξέλιξη φωτιές σε Ρέθυμνο, Ηλεία, Αλεξανδρούπολη & Χαλκιδική

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα πυρκαγιές στην περιοχή νότια Βάλμης Ηλείας, στα Ρόδα Χαλκιδικής όπου επιχειρεί ένα Mi8, στο Παυλόκαστρο Ηλείας, στον Μακροκάμπο κεντρικής Μακεδονίας και στην περιοχή της Αξιούπολης.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται πύρινα μέτωπα στο Θούριο Διδυμοτείχου, στην Αλεξάνδρεια Μακεδονίας, στον Αετολοφο Θεσσαλίας και στη δυτική Τήνο.

Επιπλέον άλλο ένα πύρινο μέτωπο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτό στο Αριστηνό Έβρου.

Την ίδια ώρα νέα πυρκαγιά ξέσπασε στα Σακτούρια Ρεθύμνου, στα νοτιοδυτικά της Κρύας Βρύσης και συγκεκριμένα στην περιοχή που δεν είχε καεί. Στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν δύο ελικόπτερα. Η πυρκαγιά στο Ροδάκινο Ρεθύμνου ξεκίνησε στις 11:50 και στα Σακτούρια στις 15:15.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως το ελικόπτερο Erickson στην περιοχή Σακτούρια ανέφερε αδυναμία συνέχισης επιχειρήσεων λόγω ακραίων ανέμων και αναταράξεων. Ο Δήμαρχος της περιοχής ζήτησε εκκένωση των Σακτουρίων και των Κάτω Σακτουρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.