Φρίκη για 14χρονη στην Κάλυμνο: Την εξέδιδε ο πατέρας της έναντι αμοιβής σε 67χρονο συντοπίτη

Το ύψος της αμοιβής ήταν από 5 μέχρι 20 ευρώ

Φρίκη για 14χρονη στην Κάλυμνο: Την εξέδιδε ο πατέρας της έναντι αμοιβής σε 67χρονο συντοπίτη

Την απόλυτη φρίκη ζούσε μια 14χρονη στην Κάλυμνο από τον πατέρα της, ο οποίος την εξέδιδε έναντι αμοιβής σε 67χρονο συντοπίτη.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα ωστόσο οι μαρτυρίες κατάφεραν να τον στείλουν ενώπιον του δικαστηρίου.

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στις 5 Δεκεμβρίου 2022.

Η έφηβη κοπέλα, η οποία παρακολουθήθηκε από παιδοψυχολόγο έκλαιγε με λυγμούς ενώ περιέγραφε στην ειδικό τα όσα φρικτά ζούσε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Εκδιδόταν για να του πηγαίνει χρήματα, την κακοποιούσαν σεξουαλικά γείτονες και άτομα που πήγαιναν στο ίδιο καφενείο με τον γονιό της.

Το χρονικό της σεξουαλικής κακοποίησης

Η υπόθεση έγινε γνωστή το 2017 και είχε προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Καλύμνου. Ο πατέρας εξέδιδε την κόρη του στην πορνεία έναντι αμοιβής από 5 μέχρι 20 ευρώ από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Αύγουστου του 2017.

Η 14χρονη εξομολογήθηκε τα όσα φρικτά βίωνε στις θείες της και στις 16 Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και έναν 67χρονο στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλύμνου και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Η μητέρα της κοπέλας βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα της και δεν έχουν συχνές επαφές. Το ανήλικο κορίτσι όλο εκείνο το φρικτό διάστημα διέμενε με τον πατέρα της και με τον αδελφό της σε ισόγεια κατοικία απέναντι από ένα χωράφι κοντά σε ένα καφενείο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το παιδί στους αστυνομικούς, ο 67χρονος την πήγαινε με το ζόρι σε ένα χωράφι και εκεί την βίασε δίνοντας της αμοιβή των 5 ευρώ. Ο πατέρας της και ο αδελφός της δεν ήταν στο σπίτι, ενώ όταν είπε στον γονιό της τι είχε συμβεί εκείνος υποστήριξε πως θα τον κανόνιζε ο ίδιος και η 14χρονη να ξεχνούσε τα όσα πέρασε.

Ωστόσο ο 67χρονος συνέχισε να ασελγεί εις βάρος της ανά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ, τα οποία η κοπέλα μετά έδινε στον πατέρα της.

Απόφαση πρωτόδικου δικαστηρίου

Το πρωτόδικο δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, έκρινε τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα έναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου κι έναν 41χρονο, ένοχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Στον 67χρονο δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 28 ετών (εκτιτέα τα 25) και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ , ενώ στον 41χρονο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς με ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη και τόνισαν ότι πρόκειται για μυθεύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 5 Δεκεμβρίου 2022 η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.