ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Φρίκη για 32χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα: 35χρονος αλλοδαπός την κρατούσε παράνομα σπίτι του & τη βίαζε για τρεις μέρες

Την απειλούσε πως αν αντιδράσει, θα βλάψει τα παιδιά της

Φρίκη για 32χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα: 35χρονος αλλοδαπός την κρατούσε παράνομα σπίτι του & τη βίαζε για τρεις μέρες

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου έναν 35χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό και κλοπή.

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κατακρατούσε παράνομα στο διαμέρισμά του 32χρονη αλλοδαπή, από την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου ως και τη Δευτέρα, εξαναγκάζοντας την σε γενετήσιες πράξεις με απειλή κινδύνου ζωής των παιδιών της.

Πρωινές ώρες της Δευτέρας, όταν η 32χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί από το διαμέρισμα του 35χρονου, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και κατήγγειλε τις σε βάρος της αξιόποινες πράξεις.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Επιπλέον, ο 35χρονος είχε προβεί στην κλοπή του δελτίου ταυτότητας του θύματος.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.