ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρίκη στην Κόρινθο: 14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από 5 ανήλικους συμμαθητές της – «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα…»

Συνελήφθησαν οι μαθητές ηλικίας 13 έως 16 ετών όπως και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας

Φρίκη στην Κόρινθο: 14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από 5 ανήλικους συμμαθητές της – «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα…»

Για απόπειρα βιασμού συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, μετά από σοβαρή καταγγελία της μητέρας 14χρονης συμμαθήτριάς τους, στην Κόρινθο και τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι συνταρακτικά.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (14/12) η μητέρα της 14χρονης κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας οι πέντε συμμαθητές της τη θώπευσαν στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Κορίνθου, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.

Το κοριτσάκι, μετά το σοκ που υπέστη και την καταγγελία της μητέρας της στην Αστυνομία, μετέβη άρον – άρον χθες το απόγευμα στην Αθήνα όπου σε ειδική δομή ανηλίκων του υπουργείου Δικαιοσύνης, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων κατέθεσε όλα όσα εφιαλτικά έζησε στις 11 το πρωί της Τετάρτης στους χώρους του σχολείου.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες το κοριτσάκι, ανακάλεσε στη μνήμη της λεπτό προς λεπτό το χρονικό της φρίκης, κατέθετε για δύο ώρες από τις 19:00 έως και τις 21:00 ενώ εξετάστηκε και απο ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε πως η 14χρονη έφερε μώλωπες στους καρπούς και τα πόδια. Η επίθεση, όπως είπε, σημειώθηκε γύρω στις 11:00 και ενώ είχε ήδη χτυπήσει το κουδούνι λήξης του διαλείμματος και οι μαθητές επέστρεφαν στις τάξεις.

Τότε ένας από την «τετράδα της διαστροφής» την πλησίασε και της είπε να πάνε λίγο πιο πέρα, από την αίθουσα δίπλα στις τουαλέτες δήθεν για να της μιλήσει για μία φίλη της. Το κοριτσάκι, ανυποψίαστο τον ακολούθησε και τότε ο δράστης, της όρμησε της έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Η μικρή αντέδρασε, του έριξε μια κλωτσιά και τότε εμφανίστηκε μπροστά της η «ομάδα κρούσης» , οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι. Όλοι μαζί, πέφτουν πάνω της, τη στριμώχνουν σε μια εσοχή και αρχίζουν να την αγγίζουν άγαρμπα στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα ο ένας από τους δράστες, δίνει εντολή στον 16χρονο Ρομά να βάλει τα χέρια του μέσα από τη φόρμα της μαθήτριας στα γεννητικά της όργανα, την ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να της κατεβάσουν το αθλητικό παντελόνι.

Το κορίτσι, με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει παλεύει με τους βιαστές της και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα νύχια τους. Ενδεικτικό της αναλγησίας και της απάθειας των δραστών, οι οποίοι έδειχναν σίγουροι ότι κανένας δεν θα τους πειράξει παρά το ανοσιούργημα που διέπραξαν είναι το γεγονός ότι τη στιγμή που η μικρή ξεγλιστρούσε από τα χέρια τους, ο ένας από αυτούς τη χτύπησε στα οπίσθια λέγοντας της «να είσαι καλό κορίτσι».

Το κοριτσάκι είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, οι ειδικοί ψυχολόγοι συνέστησαν στους γονείς να απουσιάσει για μερικές ημέρες από το σχολείο προκειμένου να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους

Η Ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τους πέντε μαθητές, ενώ προχώρησε και στη σύλληψη των γονιών τους την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πρόκειται για δύο 15χρονους, έναν 16χρονο Ρομά, έναν 13χρονο και έναν 14χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, οι οποίοι και συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απόπειρα βιασμού, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε και για τους γονείς τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.