ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλάτσι: Εντοπίστηκε αλλοδαπός δραπέτης φυλακών στη διάρκεια έρευνας σε διαμέρισμα

Ο 36χρονος βρισκόταν στο ίδιο διαμέρισμα με 43χρονο και είχαν στην κατοχή τους πιστόλι 9 mm

Γαλάτσι: Εντοπίστηκε αλλοδαπός δραπέτης φυλακών στη διάρκεια έρευνας σε διαμέρισμα

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γαλάτσι στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο αλλοδαπούς 43 και 36 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, πλαστογραφία και υπόθαλψη εγκληματία.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, μετά από έρευνα σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι, βρέθηκε ο 43χρονος να κατέχει πιστόλι των 9mm και γεμιστήρα με πέντε φυσίγγια.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο 36χρονος, ο οποίος στη διάρκεια της έρευνας, αποπειράθηκε να δώσει στον 43χρονο πλαστό Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς με στοιχεία τρίτου ατόμου και φωτογραφία του ίδιου, με σκοπό να ματαιώσει τη δίωξη.

Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του 43χρονου, διαπιστώθηκε ότι αναζητείται ως δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, στο οποίο εξέτιε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών για ληστεία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Κατασχέθηκαν πιστόλι των 9mm με γεμιστήρα που περιείχε 5 φυσίγγια και ένα πλαστό Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.