ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Γάζα: Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι αιχμαλώτισε ισραηλινούς στρατιώτες

Διαψεύδουν οι IDF

Γάζα: Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι αιχμαλώτισε ισραηλινούς στρατιώτες

Εκπρόσωπος του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς ανακοίνωσε αργά το Σάββατο πως Παλαιστίνιοι μαχητές αιχμαλώτισαν Ισραηλινούς στρατιώτες έπειτα από μάχη στην Τζαμπάλια της Λωρίδα της Γάζας.

Κυκλοφόρησαν μάλιστα στο Διαδίκτυο και βίντεο που δείχνουν τουλάχιστον ένα από τους στρατιώτες να τον σέρνουν μαχητές της Χαμάς.

Άμεση ήταν η αντίδραση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων που διευκρίνισαν πως «δεν υπήρξε περιστατικό κατά το οποίο απήχθη στρατιώτης».

«Ο [ισραηλινός στρατός] διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει κανένα περιστατικό απαγωγής στρατιώτη», ανέφεραν οι IDF στο Χ.

Οι IDF ανέσυραν τις σορούς τριών ομήρων

Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τη νυχτερινή επιδρομή κατά την οποία ανέσυρε τις σορούς τριών ομήρων που κρατούνταν στη Γάζα.

Είπε ότι η «πολύπλοκη» νυχτερινή επιχείρηση διεξήχθη σε μια σήραγγα στην Τζαμπάλια στη βόρεια Γάζα, στην ίδια περιοχή όπου είχαν ανασυρθεί οι σοροί άλλων τεσσάρων αιχμαλώτων μια εβδομάδα νωρίτερα.

Ένας Παλαιστίνιος πράκτορας σκοτώθηκε από τους Ισραηλινούς στρατιώτες

Σύμφωνα με τους IDF, η ακριβής τοποθεσία των σορών προέκυψε από πληροφορίες που απέκτησε ο στρατός και η υπηρεσία ασφαλείας Shin Bet τις τελευταίες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσαν επίσης ότι ένας Παλαιστίνιος πράκτορας, ο οποίος φαίνεται ότι είχε τοποθετηθεί στην περιοχή ως παρατηρητής, σκοτώθηκε από τους Ισραηλινούς στρατιώτες πριν εισβάλουν και καταλάβουν το σημείο της επιχείρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.