ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ελεύθερων σκοπευτών μονάδων ειδικών επιχειρήσεων στα πεδία βολής Κανδηλίου και Μεγάρων

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου παρευρέθη ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ

Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ελεύθερων σκοπευτών μονάδων ειδικών επιχειρήσεων στα πεδία βολής Κανδηλίου και Μεγάρων

Ο διαγωνισμός ελευθέρων σκοπευτών μονάδων ειδικών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, υπό τη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στα πεδία βολής Κανδηλίου και Μεγάρων Αττικής, με τη συμμετοχή προσωπικού των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, της Ελληνικής Ακτοφυλακής-Λιμενικού Σώματος, καθώς και των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου παρευρέθη ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο οποίος και απένειμε τα βραβεία στους επιτυχόντες.

Η ΔΕΠ, προστίθεται στην ανακοίνωση, με τη διεξαγωγή του διαγωνισμού αποσκοπεί στην προσέλκυση συμμετεχόντων από χώρες της ΝΑΤΟ ενώ καθιερώνει τον διαγωνισμό ως σημείο αναφοράς για την ειδικότητα του ελεύθερου σκοπευτή τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ο διεθνής χαρακτήρας του συμβάλλει στη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων-Δυνάμεων Ασφαλείας, καθώς και στην προαγωγή της διακλαδικότητας, της διυπηρεσιακής συνεργασίας και στην καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.