ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκικά μαχητικά πέταξαν επάνω από ελληνικό έδαφος σε Αγαθονήσι, Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι

Τουρκικά μαχητικά πέταξαν επάνω από ελληνικό έδαφος σε Αγαθονήσι, Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 και F-4E Terminator πέταξαν πριν λίγο επάνω από ελληνικό έδαφος στο Αγαθονήσι και το σύμπλεγμα των νήσων Ανθρωποφάγοι και Μακρονησίου στην περιοχή της Ικαρίας.

Συγκεκριμένα στις 14.37 δύο τουρκικά F-16, πέταξαν στα 20.000 πόδια επάνω από το Αγαθονήσι και μετά στα 22.000 πόδια επάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι.

Αλλά δύο τουρκικά F-4E, μέλη σχηματισμού COMAO στις 14.40 πέταξαν στα 20.000 πόδια επάνω από Ανθρωποφάγους και Μακρονήσι.

Στην περιοχή έσπευσαν μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια κίνηση αντιερισπασμού από την πλευρά της Αγκυρας προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα «θα καθίσει φρόνιμα» στην γεώτρηση που επιχειρούν στην κυπριακή ΑΟΖ και στην εισβολή στην Συρία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.