ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα τα δύο νοικιασμένα UAV παρατήρησης HERON

Τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα τα δύο νοικιασμένα UAV παρατήρησης HERON

Tον ερχόμενο Φεβρουάριο παραδίδονται από το Ισραήλ τα δύο νοικιασμένα UAV παρατήρησης HERON τα οποία μπορούν να πετούν για 45 ώρες σε ύψος μεγαλύτερο των 35000 ποδιών.

Μπορούν να φέρουν ποικιλία εξοπλισμού που περιλαμβάνει FLIR, ραντάρ συνθετικού διαφράγματος, συστήματα υποκλοπών για αποστολές ELINT – COMINT, συνολικού βάρους 250 κιλών. Με τη χρήση τακτικής ζεύξεως μπορεί να δίνει εικόνα τόσο στον σταθμό εδάφους όσο και όπου αλλού χρειάζεται.

Τα ΗΕRON θα επιχειρούν μεταξύ άλλων και από την την 135 Σμηναρχία Μάχης της νήσου Σκύρου καλύπτοντας το Αιγαίο με στόχο τους «τυφλούς» τομείς του ελληνικού συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, κυρίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν λίγο μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ότι τα συγκεκριμένα UAV ότι θα μεταφέρουν και οπλισμό. Αυτό δεν είναι αληθές. Πρόκειται καθαρά για αναγνωριστικά UAV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.