ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΓΕΕΘΑ: «Άνοιξαν» θέσεις στο Δικαστικό Σώμα Ενόπλων Δυνάμεων – Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις

ΓΕΕΘΑ: «Άνοιξαν» θέσεις στο Δικαστικό Σώμα Ενόπλων Δυνάμεων – Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις

Διευκρινίσεις από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), αναφορικά με τις γραπτές εξετάσεις που αφορούν την τοποθέτηση νέων Αξιωματικών, στο βαθμό του Ανθυπολοχαγού, της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων για τις «κενές» θέσεις στο Δικαστικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά το «πάγωμα» της διαδικασίας, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των τελικών γραπτών εξετάσεων, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας έδωσε πλέον στη δημοσιότητα τη νέα ημερομηνία για τους Ανθυπολοχαγούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τι αναφέρει το ΓΕΕΘΑ

Από 1 έως και 4 Φεβρουαρίου 2021 θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής για την πλήρωση 15 κενών θέσεων ανθυπολοχαγών Στρατιωτικών ∆ικαστικών Γραµµατέων, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γραπτές εξετάσεις είχαν αναβληθεί λόγω του COVID 19. Οι υποψήφιοι θα ενηµερωθούν µε δική τους ευθύνη για το νέο πρόγραµµα του γραπτού διαγωνισµού, µέσω των ιστοσελίδων ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.