ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική άσκηση «Ολυμπιακή Συνεργασία 23» στη Ξάνθη

Συμμετείχαν τμήματα Ένοπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, της Κύπρου, των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βουλγαρίας και της Γεωργίας

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική άσκηση «Ολυμπιακή Συνεργασία 23» στη Ξάνθη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν βολές Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης (ΤΟΜΑ) και Αρμάτων, επιχειρησιακή βολή Ομάδας Πεζικού καθώς και αεροδιακομιδή τραυματία, την 20 Νοεμβρίου 2023, στο Πετροχώρι Ξάνθης και στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -23».

Η συγκεκριμένη άσκηση που εκτυλίσσεται στην Θράκη, είναι μια από τις σπάνιες συνυπάρξεις των στρατευμάτων των ΗΠΑ και της Γαλλίας. Στο Πεδίο Βολής Πετροχωρίου Ξάνθης θα μεταβεί αύριο, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας για να παρακολουθήσει την τελική φάση της Άσκησης.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, που είχε ως σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας και της διαλειτουργικότητας μεταξύ των τμημάτων των συμμετεχουσών χωρών, διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ηθικού του προσωπικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – 23» εντάσσεται στο πλαίσιο σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ ως προς τις διεθνείς δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων, μεταξύ τμημάτων των ΕΔ της Ελλάδας, της Κύπρου, των Η.Π.Α., της Γαλλίας, της Βουλγαρίας και της Γεωργίας, καθώς και συμμετοχής παρατηρητών συμμάχων και εταίρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.