ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Επίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία πραγματοποιεί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Το πρόγραμμά του

Τι συζητήθηκε στη συνάντησή του με τον Ρουμάνο ομόλογό του

Επίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία πραγματοποιεί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Το πρόγραμμά του

Μετά από πρόσκληση του ομολόγου του General Gheorghiță Vlad, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία.

Η επίσκεψη του Δ.Χούπη γίνεται στο πλαίσιο της παρουσίας του στο φόρουμ για την Ασφάλεια της Μαύρης Θάλασσας και των Βαλκανίων (Black Sea and Balkans Security Forum) που διεξάγεται στο Βουκουρέστι χθες 23 και σήμερα 24 Μαΐου.

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Ρουμάνο ομόλογό του

Όπως ανακοινώθηκε, χθες, έλαβε χώρα η επίσημη υποδοχή στο στρατηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρουμανίας και ακολούθησε συνάντηση μεταξύ των δύο αρχηγών, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με έμφαση στη διαμορφωθείσα κατάσταση σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, καθώς και  στη δυνατότητα περαιτέρω αναβάθμισης των υφιστάμενων σχέσεων μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε ξενάγηση στο National Military Museum κατά την οποία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ορόσημα της ιστορίας και του πολιτισμού της Ρουμανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.