ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΓΕΕΘΑ: Τριμερής συνεκπαίδευση ειδικών δυνάμεων Ελλάδας – Κύπρου – Αρμενίας

Η άσκηση έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Περάμου Αττικής

ΓΕΕΘΑ: Τριμερής συνεκπαίδευση ειδικών δυνάμεων Ελλάδας – Κύπρου – Αρμενίας

Στην τριμερή συνεκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, Κύπρου και Αρμενίας συμμετείχαν οι Ένοπλες Δυνάμεις .

Η άσκηση έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Περάμου Αττικής από 6 έως 10 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ ως προς τις διεθνείς συνεργασίες.

‘Οπως ανακοινώθηκε σήμερα από το ΓΕΕΘΑ, η συνεκπαίδευση εντάσσεται στο πλαίσιο του Κοινού Σχεδίου Δράσης μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου – Αρμενίας για το 2023 και συνέβαλε στην αναβάθμιση του επιπέδου της συναντίληψης και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των συμμετεχόντων, καθώς και στην επαύξηση των επιχειρησιακών τους δυνατοτήτων.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν σε αυτήν, με μία επιχειρησιακή ομάδα της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ.

Κατά την διάρκειά της εκτελέστηκαν επιχειρησιακά αντικείμενα, όπως:

Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης.
Τεχνικές και Τακτικές Ελεύθερου Σκοπευτή.
Τεχνικές, τακτικές και διαδικασίες αγώνα εντός κατοικημένου τόπου.
Σχεδίαση – Υλοποίηση άσκησης μικρής κλίμακας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.