ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νοσηλεύεται με καρδιακό επεισόδιο ο νέος αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γ.Καμπάς

Νοσηλεύεται με καρδιακό επεισόδιο ο νέος αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γ.Καμπάς

(Ανανέωση από αρχικό άρθρο 14.00): Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ, «το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

Λίγες ώρες αφού επελέγη από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας ως αρχηγός ΓΕΣ, ο αντιστράτηγος Καμπάς -μέχρι χθες διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, ένιωσε ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ είχε υποστεί έμφραγμα και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση Stent (μπαλονάκι).


Στη Μονάδα Αντιμετώπισης Καρδιακών Εμφραγμάτων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Λόγω του προβλήματος υγείας του αναβλήθηκε το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ).

Θυμίζουμε ότι ο Γ. Καμπάς επιλέχθηκε ως Α/ΓΕΣ χθες βράδυ έπειτα από απόφαση που έλαβε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.

Ο αντιστράτηγος Καμπάς Γεώργιος γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Κατετάγη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και αποφοίτησε το 1983 ως Ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού.

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ). Επίσης είναι απόφοιτος του Προκεχωρημένου Τμήματος Αξκών Πυροβολικού Μάχης του ΣΞ των ΗΠΑ στο Fort Sill. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο «Στρατηγική και Διπλωματια».

Έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες ΠΒ Μάχης και Α/Α ΠΒ σε θέσεις Δκτού Πυροβολαρχίας, Αξκού Επιχειρήσεων και Δκτου Μοίρας (συνολικά 12 χρόνια).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το pronews.gr του εύχεται περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.