ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για την επιτάχυνση της συμπαραγωγής όπλων

Προτεραιότητα στις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για την επιτάχυνση της συμπαραγωγής όπλων

Συμφωνία για την επιτάχυνση της συμπαραγωγής όπλων και ανταλλαγής δεδομένων υπέγραψαν σήμερα εκπρόσωποι των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ουάσινγκτον.

Η επιστολή προθέσεων υπογράφηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης εκπροσώπων της βιομηχανίας και των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της Ουκρανίας και «θα δώσει προτεραιότητα στη συμπαραγωγή και την ανταλλαγή τεχνικών δεδομένων που θα σχετίζονται με τις επείγουσες επιχειρησιακές ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας», δήλωσε ο Τζέισον Ίσραελ, διευθυντής Αμυντικής Πολιτικής και Στρατηγικής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, ενώπιον ενός ακροατηρίου περισσότερων των 200 ατόμων, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Εμπορίου.

Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα νωρίτερα, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, είχε τονίσει ότι η Δύση θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη και για κακές ειδήσεις από την Ουκρανία.

«Οι πόλεμοι αναπτύσσονται σε φάσεις», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξή του το Σάββατο στο γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ARD και πρόσθεσε ότι «πρέπει να στηρίξουμε την Ουκρανία τόσο σε καλές όσο και σε κακές στιγμές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε μάλιστα, χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος, ότι «θα πρέπει επίσης να είμαστε προετοιμασμένοι για κακές ειδήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.