ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ΕΛ.ΑΣ εξιχνίασε μεγάλη εγκληματική οργάνωση στην οποία εμπλέκονται και αστυνομικοί – Ταυτοποιήθηκαν 60 άτομα

Εξετάζεται ο ρόλος τουλάχιστον πέντε εν ενεργεία αστυνομικών

Η ΕΛ.ΑΣ εξιχνίασε μεγάλη εγκληματική οργάνωση στην οποία εμπλέκονται και αστυνομικοί – Ταυτοποιήθηκαν 60 άτομα

Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από έρευνα που διήρκεσε περίπου δύο χρόνια, εξιχνίασε σοβαρή υπόθεση, που αφορά στην δράση μιας από τις πιο μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση περίπου 60 άτομα, μεταξύ των οποίων και συγγενικό πρόσωπο αστυνομικού, ενώ εξετάζεται ο ρόλος και τουλάχιστον πέντε εν ενεργεία αστυνομικών.

Για τον λόγο αυτό έχει ενημερωθεί και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η έρευνα ξεκίνησε με εντολή εισαγγελέα και αφορούσε αρχικά υπόθεση απάτης, ωστόσο προέκυψαν και άλλα βαριά κακουργήματα, όπως είναι η δράση ομάδων μπράβων, τοκογλυφίες, εκβιάσεις, όπλα, ναρκωτικά και ξέπλυμα χρήματος.

Η δικογραφία παραδόθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών στον αρμόδιο εισαγγελέα την Μεγάλη Δευτέρα και αναμένονται εξελίξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.