ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Ισπανία παραδίδει έξι άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία

«Θα φθάσουν μέσα σε πέντε ως έξι ημέρες»

Η Ισπανία παραδίδει έξι άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία

Η Ισπανίδα υπουργός Άμυνας Μαργκαρίτα Ρόμπλες, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου πως τα έξι άρματα μάχης Leopard, που έχει υποσχεθεί η Ισπανία στην Ουκρανία, αναχώρησαν δια θαλάσσης χθες το βράδυ και θα φθάσουν στον προορισμό τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Τα Leopard (…) καθώς και μια εικοσαριά οχήματα μεταφοράς, φορτώθηκαν στο λιμάνι του Σανταντέρ (βόρεια Ισπανία) και κατευθύνονται προς την Ουκρανία, όπου θα φθάσουν μέσα σε πέντε ως έξι ημέρες», δήλωσε η Ρόμπλες σε δημοσιογράφους.

«Τέσσερα άλλα Leopard επισκευάζονται και, όταν ολοκληρωθεί η επισκευή τους, θα φύγουν κι αυτά για την Ουκρανία», πρόσθεσε η υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαδρίτη είχε ανακοινώσει την αποστολή αυτών των αρμάτων μάχης στο πλαίσιο της αρωγής των ευρωπαϊκών χωρών προς την Ουκρανία για να αντιμετωπίσει τη ρωσική επέμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.