ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ουκρανία αναμένεται να ανακοινώσει γενικό black out! – To ρωσικό «σφυροκόπημα» διέλυσε τις ενεργειακές υποδομές

Οι Ρώσοι έχουν χτυπήσει περισσότερα από 300 εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Η Ουκρανία αναμένεται να ανακοινώσει γενικό black out! – To ρωσικό «σφυροκόπημα» διέλυσε τις ενεργειακές υποδομές

Η Ουκρανία αναμένεται να ανακοινώσει black out σε όλη τη χώρα καθώς είναι αδύνατη η ηλεκτροδότηση της χώρας μετά το πολυήμερο «σφυροκόπημα» των ενεργειακών υποδομών από τους Ρώσους.

Οι ρωσικές δυνάμεις από τις 10 Οκτωβρίου στοχεύουν εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με τα χτυπήματα να ανέρχονται σε πάνω από 300.

Είναι η πρώτη φορά που το Κίεβο μιλάει για γενικό μπλακάουτ που θα αφορά όλη τη χώρα, ενώ μέχρι σήμερα ανακοίνωνε κυλιόμενες διακοπές στο ηλεκτρικό ρεύμα σε διάφορες ουκρανικές πόλεις.

Τα σπίτια στην Ουκρανία ζεσταίνονται από έναν κεντρικό αγωγό.

Τη στιγμή που οι θερμοκρασίες όλο και μειώνονται η κατάσταση θα δυσκολέψει για τους κατοίκους της Ουκρανίας που θα πρέπει εκτός όλων των άλλων να αντιμετωπίσουν το κρύο αλλά και την έλλειψη ρεύματος που γεννά μια σειρά σημαντικά προβλήματα.

Στα πλαίσια της καταστροφής των ενεργειακών υποδομών νέα πλήγματα έλαβαν χώρα στις πόλεις Χάρκοβο και Ζαπορίζια.

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν βιομηχανική μονάδα στο Χάρκοβο σήμερα, δήλωσε ο δήμαρχός του, Ιχόρ Τερέκοφ.

Oι μαζικοί ρωσικοί βομβαρδισμοί των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει τρομακτικές ζημιές στις ενεργειακές υποδομές και έχουν μετατρέψει την χώρα σε «Λίβανο».

Φυσικά, η αντικειμενική ευθύνη είναι των ΗΠΑ-ΕΕ διότι οι Ουκρανοί αρνήθηκαν να τηρήσουν την συμφωνία του Μινσκ το 2015 και η Ουκρανία αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι δεν θα αιτηθεί ένταξή της στο ΝΑΤΟ ενώ και το ίδιο το ΝΑΤΟ αρνήθηκε να δηλώσει ότι δε θα τους κάνει δεκτούς σε περίπτωση ουκρανικού αιτήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.