ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Η Ρουμανία θέλει να προμηθευτεί 300 άρματα μάχης

Μετά την προμήθεια 54 αρμάτων M-1A2

Η Ρουμανία θέλει να προμηθευτεί 300 άρματα μάχης

Ο ρουμανικός στρατός φαίνεται ότι θέλει να επεκτείνει τις ικανότητες επίθεσης που έχει καθώς θέλει να προμηθευτεί συνολικά 300 νέα άρματα μάχης.

Σημειώνουνε ότι το Βουκουρέστι ήδη προχώρησε πρόσφατα την αγορά περισσότερων από 54 αρμάτων M-1Α2 Abrams σε μια συμφωνία που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο.

Στο επιτελείο δηλώνουν ότι: ” Στόχος είναι να απαλλαγούμε από τα παλιά άρματα μάχης TR9-85M1 (ρουμανικά αντίγραφα του σοβιετικού Τ54/55 με αναβαθμισμένο κινητήρα, θωράκιση και ηλεκτρονικά) και να τα αντικαταστήσουμε με πιο σύγχρονο εξοπλισμό”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών είναι να εξοπλίσει τις χερσαίες δυνάμεις της Ρουμανίας με τον πιο σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό της αγοράς και η αγορά 54 μονάδων M1A2 Abrams είναι μόνο η αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.